Gratis WiFi in de winkelcentra van Schijndel

In het gehele centrum van Schijndel en Molenstraat is gratis WiFi beschikbaar voor iedereen. Daarmee heeft u de mogelijkheid met uw smartphone of tablet tijdens het winkelen informatie via het internet te zoeken en te delen

kunstroute app downloaden

downloaden kunstroute app

EEN IMPRESSIE VAN ENKELE “SPOORPLATEN”

Op 11 september zullen de eerste 20 spoorplaten op zijn plaats liggen en zijn te te bewonderen tijdens de feestelijke heropening van het centrum. Deze spoorplaten vertellen de geschiedenis van Schijndel. In een later stadium volgt er nog een serie van ongeveer 10 platen die het geheel dan compleet zullen maken.

Kapsalon Tip Top: weer helemaal van deze tijd

In 2006 openden Joyce de Bie en Ilona van Schaik een nieuwe kapsalon aan de Hoofdstraat in Schijndel: Tip Top. Het smalle pand waarin de kapsalon is gevestigd, is in het voorjaar volledig gerestyled. “We zijn helemaal klaar voorhet zomerseizoen!”

Lekker Opstaan: waar persoonlijkheid en technologie samenkomen

Het familiebedrijf Lekker Opstaan is al bijna twintig jaar gevestigd in Schijndel. In het begin onder de naam Beddengigant, waarna de winkel sinds maart 2012 verder is gegaan als Lekker Opstaan. Medewerkster Judith Peters dankt het succes van het bedrijf vooral aan de service en persoonlijkheid. “Onze service is eindeloos, we gaan door tot we een oplossing hebben voor iedere klant.”