Gratis WiFi in de winkelcentra van Schijndel

In het gehele centrum van Schijndel en Molenstraat is gratis WiFi beschikbaar voor iedereen. Daarmee heeft u de mogelijkheid met uw smartphone of tablet tijdens het winkelen informatie via het internet te zoeken en te delen.

Hoe werkt het?

De gratis WiFi is beschikbaar in het gebied vanaf de Looierij naar de Hoofdstraat en omgeving Markt tot en met de Molenstraat, tot aan De Pegstukken. Wanneer u in dit gebied bent en de WiFi-functie van uw smartphone inschakelt, zal deze automatisch ‘InSchijndel Gratis WiFi ’ vinden. Selecteer deze naam op uw smartphone en de verbinding komt automatisch tot stand. U hebt geen inlogcode nodig om gebruik te kunnen maken van de WiFi. Wel zijn er enkele voorwaarden verbonden aan het gebruik van de gratis InSchijndel-WiFi. De actuele voorwaarden zijn te lezen op het startscherm, wanneer u verbinding maakt met de WiFi.

De WiFi bestaat niet uit verschillende hotspots, maar biedt een doorlopende internetverbinding binnen het gehele gebied. Op die manier hebt u altijd een optimale verbinding.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.