Over de InSchijndel-app

 

http://www.in-schijndel.nl/media/diversen/hand.jpg

Gemakkelijker en met meer plezier winkelen in Schijndel; dat is waar de InSchijndel-app voor staat. De app biedt een veelvoud aan handige en inspirerende functies. Zo vindt u in de app actuele informatie over winkels en horecagelegenheden, zoals openingstijden, contactgegevens en koopzondagen. Ook vindt u er dag-, week- en maandaanbiedingen, is er hulp bij parkeren in Schijndel en kunt u rondneuzen in de virtuele etalage die de winkels en horecagelegenheden speciaal voor InSchijndel.nl hebben samengesteld. Laat u inspireren door verrassende nieuwe producten, heerlijke seizoensgerechten en de laatste trends. Gewoon vanuit uw luie stoel

Naast handige informatie bij het winkelen, biedt de app ook vele leuke extra’s. Zoals Iedere  3 maanden maakt u bijvoorbeeld kans op € 100 met de Ontdek Schijndel Quiz.  

Maar er is meer, zoals het laatste nieuws van TVSchijndel en de VVV-agenda, die u eenvoudig via de app checkt. De lokale vraag- en aanbodfunctie, die gekoppeld is aan het virtuele plein ‘Schijndel ontmoet’, geeft de mogelijkheid producten en diensten te zoeken of aan te bieden binnen Schijndel.

Binnen de InSchijndel-app vindt u een groot aantal winkels en horecagelegenheden in het gebied vanaf de Looierij naar de Hoofdstraat en omgeving Markt tot en met de Molenstraat, tot aan De Pegstukken.

De ontwikkeling van de InSchijndel-app staat uiteraard niet stil! Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren en uitbreiden van de functies binnen de app. Heeft u suggesties? Neem dan contact met ons op!

Het idee achter de app

De InSchijndel-app en deze website zijn geïnitieerd door Stichting InSchijndel.nl, een stichting die is ontsproten uit Citymanagement Schijndel (bestaande uit de ondernemersverenigingen Hart van Schijndelen Zuid en horeca). Stichting InSchijndel.nl zocht naar een manier om beter aan te sluiten bij de behoeften van het winkelend publiek. Het idee hierachter is, dat mensen vaak niet zoeken naar een winkel, maar naar een product of merk. Daarom biedt de app de mogelijkheid gericht te zoeken naar het product van uw keuze, in het actuele aanbod van winkels en horecagelegenheden. De vele extra’s zorgen ervoor dat u via de app met vrijwel alle facetten van Schijndel in contact staat.

Wilt u meer weten over de InSchijndel-app? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer.