Activiteiten

Oranjeweek Activiteit

By 16 maart 2022april 19th, 2022No Comments
22
APR

Oranjeweek 2022

Met een grote tent op de markt in ons centrum vieren we vanaf vrijdag 22 april t/m zondag 1 mei de Schijndelse Oranjeweek met op woensdag 27 april Koningsdag.

Lees meer

Schijndel in oranje sferen

Met een grote tent op de markt in ons centrum vieren we vanaf vrijdag 22 april t/m zondag 1 mei de Schijndelse Oranjeweek met op woensdag 27 april Koningsdag én een Koopzondag. Tijdens de Oranjeweek staat er diverse activiteiten voor jullie op het programma. Heb je vragen over een bepaalde activiteit? Stuur dan een mail naar oranjeweek@in-schijndel.nl. We doen ons best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Programma

Uitslag 10e Skendelse Kwis

Uitslag Skendelse Kwis

Vrijdag 22 april

Spannend…. spetterend… en geweldig. Dat wordt deze avond. Met de uitslag van de tiende Skendelse Kwis, Schijndelse zangers én de Dolle Mina’s. Gratis entree voor iedereen, ook als je niet hebt deelgenomen aan de Skendelse Kwis.

Meer informatie
Schijndel Cultuur

Schijndel Cultuur

Zaterdag 23 april

Tussen 11.00 en 16.00 uur vind je kunstenmakers, leerlingen, cursisten en docenten van Phoenix Cultuur op verrassende plekken in het centrum in Schijndel. Optredens muziek, dans, theater/musical en kinderworkshops beeldend. En onze bands van Pop&Co Bandcoaching treden ’s avonds op in de tent op de markt.

Meer informatie
ONS bijeenkomst

ONS bijeenkomst en borrel

Maandag 25 april

Een besloten bijeenkomst van Ondernemers Netwerk Schijndel voor leden van de ondernemersvereniging, en voor leden van ondernemersverenigingen uit Veghel, Sint-Oedenrode en Erp.

Skendel Zwingt 2022

Skêndel Zwingt

Dinsdag 26 april

De oranje tenues kunnen weer uit de kast. De kelen kunnen weer gesmeerd. Na twee coronajaren gaat Skêndel Zwingt weer gebeuren! Op Koningsnacht dinsdag 26 april van 20.00 uur tot 00.00 is iedereen weer welkom om luidkeels mee te doen aan hèt meezingspektakel van Schijndel.

Meer informatie
Fietsen defilé Koningsdag Schijndel

Versierde fietsen defilé

Woensdag 27 april

Op Koningsdag organiseert het Oranjecomité een Versierde fietsen defilé en parade vanaf het Raadhuis op de Markt. Om 10.30 uur kunnen kinderen met hun versierde fiets daarvoor een laatste versiering op komen halen.

Koopzondag

Woensdag 27 april

Op Koningsdag zijn de winkels in het centrum collectief geopend van 12 tot 17 uur.

Vrijmarkt Koningsdag Schijndel

Kindervrijmarkt

Woensdag 27 april

Een gezellige Kindervrijmarkt met Hollandse spellen en muziek voor alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s vanaf 12:30 uur. Jullie kunnen een plekje op de vrijmarkt vanaf 12 uur inrichten.

Screaming Billy

Screaming Billy

Woensdag 27 april

Geniet met een drankje van Screaming Billy in de tent op de markt van 15.00 tot 20.00 uur.

InSchijndel

Boel K-ree

Woensdag 27 april

Het spel met de “vierkante bal” is vergelijkbaar met jeu-de-boules maar toch net even wat anders. We zien deelnemende tweetallen graag woensdag 27 april om 10:30 uur voor de eerste ronde. De finales worden onder het genot van een biertje of een wijntje vanaf 15:30 uur gespeeld.

Aanmelden
Aspergediner horeca Schijndel

Aspergediner

Donderdag 28 april

De koks van Le Verre en Jansen & Jansen hebben voor jullie een culinair viergangen aspergediner samengesteld. Het Tramhuys, ’t Onderonsje en Wijnbar de Buren verzorgen dit heerlijke diner, en met de presentatie van het Brabants Asperge Genootschap leren jullie tijdens het diner nog meer over de asperge! Alsof dat nog niet genoeg is, verzorgen Het en Heads en Optiek Jacques deze avond een prachtige modeshow.

Ontdek het menu
InSchijndel

Bierproeverij

Vrijdag 29 april

Een gezellige bierproeverij georganiseerd door Schijndelse horecagelegenheden in samenwerking met Stadsbrouwerij 013 en 100Watt. Jullie horen snel meer! Vragen over de bierproeverij? Stuur dan een mail naar oranjeweek@in-schijndel.nl.

Reserveren

Klompenklets

Zaterdag 30 april

Diverse bekende Tonpraoters als spetterende afsluiting van de Oranjeweek. Een aangepast moment, maar met oude, vertrouwelijke en bijzondere gasten! Het feest start vanaf 20.11 uur en de zaal is open vanaf 19 uur. Kaarten kosten € 11,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij Tobacconist Jan van Roessel.

Meer informatie

Klompenklets

Zondag 1 mei

Diverse bekende Tonpraoters als spetterende afsluiting van de Oranjeweek. Een aangepast moment, maar met oude, vertrouwelijke en bijzondere gasten! Het feest start vanaf 15.11 uur en de zaal is open vanaf 14 uur. Kaarten kosten € 11,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij Tobacconist Jan van Roessel.

Meer informatie
InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
Hallo InSchijndel

Ben jij ondernemer in Schijndel en wil je een evenement toevoegen? Of heb je een vraag over inSchijndel? Neem contact met ons op.

Neem contact op
InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
In-schijndel