Thuisbezorgd InSchijndel

Laat jouw favoriete producten aan huis bezorgen! Van kleding op je gemakje thuis passen tot woonaccessoires die je direct in jouw interieur kunt plaatsen om te kijken of je het iets vindt. En even geen tijd om dat cadeau-artikel te gaan halen? Laat het thuisbezorgen! Een belletje naar de desbetreffende winkel is voldoende. Bestellen via de website of webshop kan natuurlijk ook.

Bestel nu bij:

In-Schijndel Schijvens Mode

Schijvens Mode

Bestel jouw favoriete producten zonder verzendkosten en maak eventueel gebruik van onze gratis retourmogelijkheid in een van onze winkels. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 073-5494588 of stuur een mail naar schijndel@schijvensmode.nl. Bestellingen via de webshop kunnen thuis worden afgeleverd of worden afgehaald bij de winkel.

Website
In Schijndel Kopjes

Kopjes

Onze winkel is een combinatie van passie voor thee & koffie het resultaat is een gezellige belevingswinkel waar de klant altijd centraal staat. Kopjes levert ook aan huis. Mensen kunnen bestellen via Whatsapp, e-mail of telefonisch. Van dinsdag tot en met vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur ‘s avonds leveren wij de producten aan huis.

Website
In-Schijndel Etos

Etos Schijndel

Etos Schijndel alt binnen de categorie ‘essentiële winkels’ en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Als je ons mailt of belt, dan kunnen we bestelde producten ook thuis bezorgen.

Bestellen
In-Schijndel Steengoed

Steengoed Kado

Bij Steengoedkado kun je terecht voor woondecoraties in alle vormen en maten; van meubel tot servies. Je kunt producten laten bezorgen in Schijndel, Wijbosch en Eerde. Overige locaties in overleg. Stuur een Whatsappje naar 06 53338678 voor meer informatie.

Website
In Schijndel Classic style lingerie

Classic Style Lingerie

Classic Style beschikt hedendaags over een collectie voor elke generatie vrouw. Onze lingeriestylistes helpen je daarom graag om de perfecte lingerie te vinden, die helemaal bij jou past! Wij staan graag voor je klaar en bezorgen producten ook graag bij je thuis.

Website
In Schijndel Bril Enzo

Bril en Zo

Bril en zo is een kleinschalige opticien met een veelzijdige collectie. Wij bieden de mogelijkheid om lenzen en vloeistof bij je thuis te bezorgen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het zou fijn zijn als je een afspraak maakt. Dit kan via onze online agenda op www.brilenzo.nl of 073-5474475.

Website
In-Schijndel Ton Kanters

Ton Kanters Gezond Genieten

Ton Kanters streeft ernaar een bijdrage te leveren aan een gezonde maatschappij. Gezonde voeding wordt steeds belangrijker en wij zijn dan ook van mening dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan hoe fit en energiek je je voelt. We bezorgen je bestelling graag bij je thuis!

Website
In-Schijndel KIBA

Kiba

Bij KIBA Fashion werken we elke week hard om een nieuwe betaalbare collectie aan te bieden. Laat je bestelling thuis bezorgen!

Website
In Schijndel The cave

The Cave

Bij The Cave is het handig winkelen voor mannen. Niet zelf door de rekken hoeven kijken, maar persoonlijk aangekleed worden door een van onze personal shoppers. Laat ons je bestelling bij je thuis bezorgen!

Website
In Schijndel G ! S haarstyling kapper

G.!.S. Hairstyling

Sinds 2019 gevestigd in het dorp van Schijndel voorheen gevestigd op de Molendijk zuid en al acht jaar lang zijn we een gezellig kapsalon waar creativiteit en gezelligheid samen komen. Wij bezorgen bestellingen via telefoon, app, mail en Facebook.

Facebook
In-Schijndel Durlinger Schoenen

Durlinger Schoenen

Koop je schoenen online bij Durlinger Schoenen tegen een scherpe prijs. Bestellingen worden gratis thuisbezorgd of kunnen opgehaald worden in de winkel op maandag tussen 13:00 en 17:00 of van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Bel voor meer informatie naar 073-5494578.

Website
In Schijndel sylvia haarmode

Haarmode Sylvia

Haarmode Sylvia is bereikbaar via info@sylviahaarmode.nl. Op dinsdagochtend en donderdagochtend kun je tussen 9:00 tot 12:00 uur jouw bestelde producten afhalen. Lukt dit niet? Dan maken we een bezorgafspraak.

Website
In Schijndel Tausch

Tausch Optiek

Voor optiek is onze winkel regulier geopend. Voor reparaties van sieraden en juwelier én voor horlogebatterijen zijn wij geopend. Daarnaast hebben we een Click en Collect balie geopend.

Website
In Schijndel Bruna

Bruna

PostNL en ING zijn open in onze winkel. Andere artikelen zijn te bestellen voor bezorgen via ons mailadres. We bezorgen het graag bij je thuis. Je kunt daar voor mailen naar brunaschijndel@gmail.com, Whatsappen naar 06-27032013 of bellen naar 073-5432742.

Bestellen

Craftgarden

Craftgarden is een (online) hobbywinkel met een rijk aanbod aan verschillende hobby materialen voor het hele gezin. Je kunt bij ons terecht voor kralen, bedels, bloemen, verf, klei, pixelhobby en nog veel meer.

Website
In Schijndel Jola

Jola Mode

Te gekke kleding voor jong en oud, voor een betaalbare prijs! Onze bezorgservice (straal van 10 km) is gratis vanaf een besteding van € 25,-.

Bestellen

De Beddenwinkel

Sinds 1997 geven we onze klanten slaapadvies op maat! Wij geven je graag online advies en kunnen thuis bezorgen.

Website
In Schijndel Vousten

Vousten Mode

Klanten kunnen via Live Video met hun favoriete verkoopster bij ons winkelen en hun kleding online bestellen. Je kunt jouw bestellingen bij Vousten doorgeven via info@voustenmode.nl of via 073-5492303 en deze op een later moment afhalen in de winkel.

Website
In-Schijndel Van Lier

Van Lier Woondecor

Als verf- en woondecorspecialist adviseren wij al onze klanten op het gebied van woondecor en bijpassende verf.  Open voor pakketdienst en bezorging van producten is mogelijk.

Bestellen
In Schijndel kruidvat

Kruidvat

Als voordeeldrogist brengen wij health & beauty dichter bij de consument. Kruidvat biedt een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod health & beautyartikelen. Artikelen zijn online te bestellen.

Website
In Schijndel de Binderij

De Binderij

De Binderij is dé bloemist voor al jouw bloemstukken. Bestellen en bezorging is mogelijk.

Bestellen
In-Schijndel Frappant Home Fashion

Frappant Home Fashion

Frappant heeft een grote collectie sfeervolle woondecoraties en is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 09.30-17.00 uur voor call&collect en windowshoppen. Voor vragen en bestellingen bel of app 073-5479173 / 06-51363433.

Website
In Schijndel Zeeman

Zeeman

Bij Zeeman kun je terecht voor Click en Collect. Bel daarvoor naar 0880070339 of bestel jouw producten online.

Website
Inschijndel

Scapino

Geef jouw bestellingen bij Scapino door via 073-5494668 of stuur een Whatsappje naar 06-13773468.

Website
In Schijndel het en heads conceptstore

Het en Heads

De kapsalon en kledingwinkel van Het en Heads is helaas gesloten. Je kunt jouw kleurpakket of favoriete producten, zoals haarproducten, kleding of sieraden, wel af komen halen of thuis laten bezorgen. Bel daarvoor naar 06-20343214 of stuur een mail naar info@hetenheads.nl.

Website
InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
Hallo InSchijndel

Ben jij ondernemer in Schijndel en wil je een evenement toevoegen? Of heb je een vraag over inSchijndel? Neem contact met ons op.

Neem contact op
InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
In-schijndel