Coronavirus

InSchijndel leeft mee met eenieder die direct of indirect in aanraking is gekomen met het coronavirus. De huidige situatie vraagt om solidariteit, aanpassingsvermogen en discipline. We vragen iedereen de maatregelen in acht te nemen. Houd anderhalve meter afstand van elkaar en blijf thuis bij gezondheidsklachten. In onze agenda hebben we evenementen opgenomen, waarvan we hopen dat deze mogen doorgaan. Wil je zeker weten of een evenement daadwerkelijk plaatsvindt? Raadpleeg dan de websites van desbetreffende horecagelegenheden en/of organisatoren voor actuele informatie.

9
mei

Moederdag

By Evenementen

Op zondag 9 mei is het Moederdag! Daarom verrast de weekmarkt, in samenwerking met InSchijndel, op zaterdag 8 mei moeders in het centrum met een kleinigheidje!


Gehele dag

Centrum

12/13
jun

1 Ander Festival

By Evenementen

Geniet op 12 en 13 juni van het kleurrijke 1 Ander Festival met internationaal muziekprogramma, gewoon in ‘ons’ Kloosterpark. Met op 12 juni een salsaband door de straten van ons centrum!


Kloosterpark

19
jun

Culinair

By Evenementen

Horecagelegenheden werken samen met lokale food-ondernemers om de lekkerste gerechten voor jullie klaar te maken. Kom proeven in het centrum!


Gehele dag

Centrum

20
jun

Vaderdag

By Evenementen

Op zondag 20 juni is het Vaderdag! Koop jouw cadeautjes op tijd. Kom je samen met jouw vader op zaterdag 19 juni naar het centrum? Dan ontvangt jouw vader namens de weekmarkt en InSchijndel een kleinigheidje.


Gehele dag

Centrum

27/28
aug

Zomercarnaval

By Evenementen

De Hartemèrt, Schijndelse carnavalsclubs, horecaondernemers en het Citymanagement organiseren samen een Zomercarnaval. Een feestweekend met carnavalsoptocht, hoptoer, versierde etalages en meer!


13-17
okt

Beholders

By Evenementen

Laat je inspireren, verrassen, confronteren en verwonderen tijdens Beholders; een vijfdaags documentairefestival op diverse locaties in de kernen van Meierijstad. De derde editie van het festival vindt plaats van woensdag 13 tot en met zondag 17 oktober 2021!


va 22
nov

Prijzenfestival

By Evenementen

Koop lokaal en maak tijdens de wintereditie van het Prijzenfestival kans op diverse prijzen van lokale ondernemers. Het Prijzenfestival vindt plaats van 22 november tot en met 31 december 2021.


va 4
dec

Winterpark

By Evenementen

Hét winterevenement, midden in het centrum van Schijndel. Met een schaatsbaan, wintercafé en diverse evenementen voor jong en oud. Winterpark vindt plaats van 4 december 2021 tot en met 2 januari 2022.


Markt

12
dec

Kerstmarkt

By Evenementen

Jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Schijndel. Warme chocomel, kersttreintje en diverse kraampjes van lokale ondernemers.


Centrum