Coronavirus

Wil je zeker weten of een evenement daadwerkelijk plaatsvindt? Raadpleeg dan de websites van desbetreffende horecagelegenheden en/of organisatoren voor actuele informatie.

3
Okt

1, 2, 3, 4 Poppetje van papier

By Evenementen

Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang door gaan. Ook met papier. Na het zien van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier.


’t Specturm

13-17
okt

Beholders

By Evenementen

Laat je inspireren, verrassen, confronteren en verwonderen tijdens Beholders; een vijfdaags documentairefestival op diverse locaties in de kernen van Meierijstad. De derde editie van het festival vindt plaats van woensdag 13 tot en met zondag 17 oktober 2021!


15
Okt

Ed Struijlaart: alles op rood

By Evenementen

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling Gitaarmannen: Van Clapton Tot Sheeran is Ed Struijlaart terug met een persoonlijk programma. In Alles Op Rood neemt Ed je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar.


’t Specturm

6
Nov

Bas Birker: Belg

By Evenementen

Belg is een ode aan Nederlands geregel en Belgisch gefoefel. Aan Hollandse directheid en Vlaams getaffel. Het is een dagboek dat vertelt over 10 jaar proberen te integreren, zonder ooit echt ergens bij te horen. Tegen wil en drank.


’t Specturm

va 22
nov

Prijzenfestival

By Evenementen

Koop lokaal en maak tijdens de wintereditie van het Prijzenfestival kans op diverse prijzen van lokale ondernemers. Het Prijzenfestival vindt plaats van 22 november tot en met 31 december 2021.


27
Nov

Maas Theater en dans: Lampje

By Evenementen

Maas Theater brengt een fantasievolle mix van onder andere dans, muziek, mime, film, animaties en techniek. Lampje, naar het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap, is een beeldende vertelling met een poëtisch uitzicht op zee, woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes.


’t Specturm

28
Nov

Wachten op cadeau

By Evenementen

Twee mannen stoppen heel precies en nauwkeurig kadootjes in dozen. De kado-machine spuwt alle kadootjes uit, alles keurig op tijd. Maar ineens stopt de kado-machine er mee. Dit hebben de twee mannen nog nooit meegemaakt. Tegen alle regels in nemen ze het heft in eigen handen.


’t Specturm

va 4
dec

Winterpark

By Evenementen

Hét winterevenement, midden in het centrum van Schijndel. Met een schaatsbaan, wintercafé en diverse evenementen voor jong en oud. Winterpark vindt plaats van 4 december 2021 tot en met 2 januari 2022.


Markt

11
dec

De Skèndelse Kwis

By Evenementen

De Skèndelse Kwis is jarig! In december spelen we met z’n allen de eerste echte jubileumeditie. Het is namelijk alweer de 10de keer dat heel Schijndel voor een avond aan het kwissen slaat. We hopen dat jullie allemaal weer meespelen!


12
dec

Kerstmarkt

By Evenementen

Jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Schijndel. Warme chocomel, kersttreintje en diverse kraampjes van lokale ondernemers.


Centrum