Nieuws

Fashion On Orange Day

By 18 februari 2020juli 22nd, 2020No Comments
 
 
 
 
 

F.O.O.D op vrijdag 24 april

Fashion On Orange Day

Fashion On Orange Day… misschien heeft u er al iets over gehoord?! Met medewerking van het Citymanagement en veel vrijwilligers zetten we de schouders onder dit mooie project. We willen er graag een groots succes van maken. Bijzonder aan dit project? Vrijwel alle mode- en maar liefst vijf horecazaken werken samen om F.O.O.D neer te zetten. Samen laten we Schijndel zien!

Geniet van een spectaculaire avond uit

We zijn niet op zoek naar sponsoren maar bieden u een geweldige avond aan. F.O.O.D is toegankelijk voor iedereen. Wellicht een mooie gelegenheid om uw medewerkers, collega’s, vrienden, familie óf juist uw zakenrelaties eens te verrassen?

Reserveer uw tafel

Tickets voor F.O.O.D zijn verkrijgbaar bij Tabaktief Jan van Roessel. U kunt ervoor kiezen om een tafel van tien personen te reserveren. Wanneer u tijdig reserveert, betaalt u slechts voor negen personen bij reservering van een volledige tafel. U betaalt dan niet €650, maar €585,- inclusief BTW. Wilt u liever een kleinere reservering plaatsen? Bijvoorbeeld voor twee of drie personen? Ook dat kan! U krijgt dan een tafel met een ander gezelschap van minder dan tien personen aangewezen op vrijdag 24 april.

In Schijndel koningsdag kongingsweekend