Nieuws

Herstart Prijzenfestival

By 23 april 2021No Comments
 
 
 
 
 

Herstart Prijzenfestival

Vanaf zaterdag 1 mei 2021

Vanaf 1 mei 2021 herstarten we het Prijzenfestival! Waar we halverwege december helaas het Prijzenfestival hebben stilgelegd vanwege het sluiten van de winkels, kunnen we deze nu weer herstarten! De opzet is hetzelfde als in december, maar we hebben extra prijzen toegevoegd.

Doe mee vanaf zaterdag 1 mei
Vanaf zaterdag 1 mei 2021 is het mogelijk om weer mee te sparen. Winkels, horecagelegenheden in het centrum én de weekmarkt van Schijndel doen mee met deze actie. Met iedere € 10,- aan producten die je in en rondom ons Schijndelse centrum koopt, spaar je tot de laatste trekking op 17 mei voor zegels. Bij een volle en ingeleverde spaarkaart maak je kans op een van de vele prijzen. Bijvoorbeeld een Total Makeover ter waarde van € 300,-, een jaar lang gratis bloemen, een JBL Bluetooth box en diverse cadeaubonnen. Volle spaarkaarten kun je inleveren bij Plus Bertrams en de Hema in Schijndel. Je mag zoveel spaarkaarten inleveren als je wilt! Op 10 en 17 mei worden om 13:00 de prijswinnaars bekend gemaakt.

Vraag en antwoord: Prijzenfestival 2020
We snappen dat jullie wellicht nog vragen hebben over de overgebleven spaarkaarten, prijzen die zijn gewonnen en kaarten die na 13 december 2020 ingeleverd zijn. In onderstaand overzicht geven we hier antwoord op:

  • Heb je nog spaarkaarten over van vorig jaar?
    Deze mag je nog steeds inleveren bij één van de inleverpunten en daardoor doe je gewoon mee met de trekking op 10 of 17 mei. Afhankelijk van wanneer je de spaarkaarten inlevert.
  • Heb je bij de laatste trekking op 14 december 2020 een prijs gewonnen en deze nog niet afgehaald?
    Jouw prijs kun je vanaf dinsdag 4 mei ophalen bij Tabacconist Jan van Roessel.
  • Heb je op maandagmiddag 14 december 2020 een volle spaarkaart ingeleverd bij de Plus of de Hema?
    Geen zorgen. Deze spaarkaarten nemen we mee bij de trekking van 10 mei om 13:00 uur.