SEO

Horeca Meierijstad

By 14 maart 2022No Comments
 
 
 
 
 
 

Ontdek horecagelegenheden in Schijndel, vlakbij Meierijstad!

In Meierijstad kun je bourgondisch genieten in de diverse kernen van deze, gefuseerde, gemeente. Horecagelegenheden in Meierijstad hebben de kenmerkende Brabantse gastvrijheid. Schijndel is een van de dorpen binnen gemeente Meierijstad, net zoals Sint-Oedenrode, Veghel of Erp. Met bijna dertig horecagelegenheden vind je zeker een terras, restaurant, uitgaansgelegenheid of café in Schijndel dat bij jouw wensen past. Van snackroom tot uitgebreid restaurant met een wat luxere menukaart. In Schijndel kun je ontbijten, lunchen, dineren, borrelen en op stap! Of kom eens langs voor het lekkerste ijsje van heel Meierijstad.

Kies je voor een vijfgangen menu bij Restaurant Masz, een heerlijk wijntje bij Wijnbar de Buren, een speciaal biertje bij het Tramhuys, een bijzondere beleving bij Le Verre of ben je eigenwijs en kies je voor Eigenwijs Eten en drinken? De keuze in Schijndel, gemeente Meierijstad is reuze! Bourgondisch genieten? Dat kun je hier zeker!

Bekijk de Schijndelse horeca in Meierijstad

Voldoende parkeerplaats vlakbij winkels Schijndel

Schijndel behoort tot de gemeente Meierijstad en ligt in de omgeving van Sint-Oedenrode, Veghel, Boxtel, Uden, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Heeswijk en Berlicum. Horecagelegenheden in Schijndel zijn eenvoudig met auto en/of de fiets bereikbaar. Er is in rondom het Schijndelse centrum voldoende parkeerplaats, allemaal gratis en vlakbij de horecagelegenheden, restaurants en terrassen in ons centrum. In het centrum wordt veelal een parkeerschijf voor twee uur gevraagd. Op de detailpagina’s van winkels en de detailpagina’s van horecagelegenheden ontdek je eenvoudig waar je het beste kunt parkeren. Of bekijk alle parkeerplaatsen in en om het Schijndelse centrum, gemeente Meierijstad. Je vindt in ons dorp zelfs oplaadpunten voor elektrische fietsen. Dus ga jij er een dagje met de fiets op uit en wil je dat combineren met een bezoek aan Schijndel van gemeente Meierijstad? Dan ben je van harte welkom. En je laad, tijdens jouw bezoek aan ons Schijndelse dorp, gemakkelijk jouw elektrische fiets op. Uiteraard is ons dorp ook met openbaar vervoer goed bereikbaar met bussen vanaf Veghel (Meierijstad), Eindhoven of Den Bosch.

Over InSchijndel

www.InSchijndel.nl is dé plek waar je alle praktische informatie over toeristische en recreatieve activiteiten in Schijndel vindt. We hebben informatie verzameld over alle horecagelegenheden en winkels in ons centrum. Zodat jij gemakkelijk op de hoogte bent van het laatste nieuws. InSchijndel wordt ondersteund door de lokale horecaondernemers, winkeliers en toerisme & recreatie. Samen heten we je van harte welkom in ons dorp. Tot snel!

In ons centrum:

 • Restaurant
 • Terras
 • Cafetaria
 • IJscafé
 • Borrelen
 • Grieks
 • Sushi
 • Chinees
 • Café
 • Uitgaansgelegenheden
 • Thuisbezorgd
InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
Hallo InSchijndel

Ben jij ondernemer in Schijndel en wil je een evenement toevoegen? Of heb je een vraag over inSchijndel? Neem contact met ons op.

Neem contact op
InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
In-schijndel