Skip to main content
SEO

Nieuwe ondernemer in Schijndel

Nieuwe ondernemer

We denken graag
met je mee

Ondernemen in Schijndel?

Nieuwe ondernemer in Schijndel?

Ben jij een (nieuwe) ondernemer in Schijndel en wil je meer over jouw onderneming op InSchijndel.nl vertellen? Of wil je weten wat InSchijndel voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via redactie@in-schijndel.nl. We denken graag met je mee én we geven graag een volledig beeld van Schijndel op onze website weer. We geloven erin dat je in ons Schijndelse centrum heerlijk kunt vertoeven. Een prettig praatje met die bekende van vroeger, een bakje koffie op het terras met vrienden en familie of winkelend het centrum door. En iedere zaterdag is er natuurlijk een weekmarkt.

Bezoek de marktkramen op de weekmarkt, geniet op de terrassen van onze horecagelegenheden of ontdek ons winkelaanbod. We heten je van harte welkom in Schijndel als ondernemer of als consument.

Aanmelden nieuwe onderneming

Lokaal en toegankelijk ondernemen

Drukte in het Schijndelse centrum

In Schijndel kunnen ondernemers lokaal én toegankelijk ondernemen. Hier werken we met en voor elkaar. Want samen staan we sterk! Onze consumenten kopen graag lokaal en komen regelmatig langs voor een praatje of advies. Met diverse evenementen die jaarlijks terugkeren, zorgen we ieder keer weer voor net dat beetje extra. Van het Prijzenfestival, de Kerstmarkt, het Winterpark, Schijndel aan Zee tot aan de reguliere koopzondagen en wekelijkse weekmarkt.

Voldoende parkeerplaats vlakbij het centrum in Schijndel

Schijndel ligt vlakbij Sint-Oedenrode, Veghel, Boxtel, Uden, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Heeswijk en Berlicum. Het centrum van ons dorp is eenvoudig met auto en/of de fiets bereikbaar. Je kunt op loopafstand van het centrum in Schijndel gratis parkeren. In het centrum wordt veelal een parkeerschijf voor twee uur gevraagd. Kom je met jouw elektrische fiets? Dan kun je die in ons dorp ook opladen bij een van de oplaadpunten. Uiteraard is ons dorp ook met openbaar vervoer bereikbaar middels bussen vanaf Eindhoven of Den Bosch.

Over InSchijndel

www.InSchijndel.nl is dé plek waar je alle praktische informatie over toeristische en recreatieve activiteiten in Schijndel vindt. We hebben informatie verzameld over de weekmarkt, horecagelegenheden en winkels in ons centrum. Zodat ondernemers en consumenten gemakkelijk op de hoogte zijn van het laatste nieuws. InSchijndel wordt ondersteund door de lokale horecaondernemers, winkeliers en toerisme & recreatie. Samen heten we je van harte welkom in ons dorp. Tot snel!

Centrum Schijndel:

  • Gratis parkeren op loopafstand van het centrum
  • Diverse horecagelegenheden met terrassen
  • Uitgebreid productaanbod met diverse winkels
  • Glazen Boerderij
InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
In-schijndel