Nieuws

Studio LaFleurs

By 27 november 2019juli 23rd, 2020No Comments
 
 
 
 
 

Studio LaFleurs

Even voorstellen...

Schijndel heeft er een niet alledaagse onderneming bij! Hartstikke mooi dat er weer een enthousiaste ondernemer heeft gekozen voor ons centrum Fleur Schalkx stelt zich graag aan ons voor. Studio LaFleurs bevindt zich aan de Akkerstraat.

“Mijn naam is Fleur Schalkx en ik ben 21 lentes jong. Tijdens mijn opleiding aan het Sint Lucas in Boxtel, ben ik begonnen in de prachtige wereld van tatoeëren. Ik ben jong maar niet onervaren, ondertussen heb ik al een mooie 3 jaar ervaring!”

Over de studio

Studio LaFleurs is een tattoo shop gespecialiseerd in het zetten van fine line tattoos. De ruimte is gezellig en huiselijk ingericht in jaren 70-stijl, waardoor een laagdrempelige tattoo shop is ontstaan. Studio LaFleurs is een combinatie van Fleur d’r favoriete tattoo werk en haar eigen naam. Het liefst zet ze bloemen, zo sierlijk en zo dun mogelijk.

Toevallig is ze ook nog een bloemenmeisje in naam! Fleur komt uit Liempde en vind een dorp een hele prettige en gezellige sfeer hebben. “Iedereen kent iedereen, dit geeft een knus en welkom gevoel”, aldus de enthousiaste Fleur.

Schijndel sprak haar aan door het bruisende centrum, de gemotiveerde ondernemers die elkaar echt helpen waar het kan. “Samen zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt”, dat is Fleur d’r motto. En daar zijn wij het roerend mee eens!

In Schijndel tattoo studio la fleurs