SEO

Centrum Schijndel

By 14 maart 2022No Comments
 
 
 
 
 

Ontdek het Schijndelse centrum

Winkels, horecagelegenheden, terrassen, kunst, fietsroutes, weekmarkt en nog veel meer!

In het centrum van Schijndel vind je vermaak voor jong en oud. Zo is Winkelen in Schijndel centrum écht genieten. Samen met jouw gezin, beste vriend/vriendin, vader of moeder shop je de nieuwste en fijnste producten. Met ons uitgebreide winkelaanbod slaag je altijd! In Schijndel vind je de laatste mode, de mooiste fietsen en de meest gezonde producten. Maar ook schoenen, verzorgingsproducten voor hem en haar, bloemen, bovenkleding, onderkleding, woonaccessoires en cadeaus. Of kom gewoon eens in ons centrum jouw boodschappen doen. Dat kan bij de Plus, Jumbo, Aldi, Warszawa of Albert Heijn. Een ding is zeker: in het Schijndelse centrum koop je jouw favoriete producten. En we vinden het leuk als je jouw winkelbezoek combineert met een heerlijke bakje koffie bij een van onze horecagelegenheden. Want ook de horeca in het centrum van Schijndel is zeer divers. Van een lekker bakje koffie, ijsje, frietje of pizza tot een vijfgangenmenu. In de Glazen Boerderij. Of juist op een van de terrassen die daaromheen liggen. Of kies voor een terras met uitzicht op de Hoofdstraat van het Schijndelse centrum. De keuze is reuze. En jij kiest.

Bekijk via onze website welke winkels en horecagelegenheden je in het centrum van Schijndel vindt. We hebben voor iedere winkel en horecagelegenheid een detailpagina met meer informatie over de openingstijden, locatie en contactgegevens van de onderneming in het Schijndelse centrum. Zo ben jij in een oogopslag up to date. En wil je jouw producten of favoriete consumptie liever thuis laten bezorgen? Ook dat kan. Diverse winkels en horecagelegenheden bieden een thuisbezorgservice aan.

Bekijk Schijndelse winkels
Bekijk Schijndelse horecagelegenheden

Voldoende parkeerplaats vlakbij winkels Schijndel

Schijndel ligt in de omgeving van Sint-Oedenrode, Veghel, Boxtel, Uden, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Heeswijk en Berlicum. Schijndel centrum is eenvoudig met auto en/of de fiets bereikbaar. Er is vlakbij het centrum van Schijndel voldoende parkeerplaats, allemaal gratis en vlakbij de diverse winkels en horecagelegenheden. In het centrum wordt veelal een parkeerschijf voor twee uur gevraagd. Op de detailpagina’s van winkels en op de detailpagina’s van horecagelegenheden ontdek je eenvoudig waar je het beste kunt parkeren. Je vindt in ons dorp zelfs oplaadpunten voor elektrische fietsen. Dus ga jij er een dagje met de fiets op uit en wil je dat combineren met winkelen of een horecabezoek in het centrum van Schijndel? Dan ben je van harte welkom. En je laat tijdens het winkelen gemakkelijk jouw elektrische fiets op. Uiteraard is ons dorp ook met openbaar vervoer goed bereikbaar met bussen vanaf Eindhoven of Den Bosch.

Over InSchijndel

www.InSchijndel.nl is dé plek waar je alle praktische informatie over toeristische en recreatieve activiteiten in Schijndel vindt. We hebben informatie verzameld over alle horecagelegenheden en winkels in ons centrum. Zodat jij gemakkelijk op de hoogte bent van het laatste nieuws. InSchijndel wordt ondersteund door de lokale horecaondernemers, winkeliers en toerisme & recreatie. Samen heten we je van harte welkom in ons dorp. Tot snel!

In ons centrum:

  • Diverse winkels
  • Diverse horecagelegenheden
  • Diverse terrassen
  • Verschillende activiteiten
  • Weekmarkt op zaterdag
  • Kunst
  • Fietsroutes
  • en meer…
InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
Hallo InSchijndel

Ben jij ondernemer in Schijndel en wil je een evenement toevoegen? Of heb je een vraag over inSchijndel? Neem contact met ons op.

Neem contact op
InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
In-schijndel