SEO

Glazen Boerderij Schijndel

By 14 maart 2022No Comments
 
 
 
 

Glazen Boerderij Schijndel

Ontdek De Glazen Boerderij in ons bijzondere centrum!

Dit opvallende marktgebouw, met een totaaloppervlak van 1.600 m2, doet denken aan de vroegere Schijndelse boerderijen. De Glazen Boerderij is een multifunctioneel gebouw met een ‘geest’ van het verleden. Het initiatief van dit bijzondere gebouw komt van de Schijndelse Winy Maas. Op ons centrale marktplein in Schijndel is mede dankzij hem en de voormalige Gemeente Schijndel een uitvergrote versie van de gemiddelde Schijndelse boerderij in glas gerealiseerd. Met daarin en daaromheen winkels, restaurants, kantoren en een wellness centrum.

Combineer een bezoek aan De Glazen Boerderij in Schijndel, Meierijstad, met een bezoek aan onze horecagelegenheden of ontdek ons winkelaanbod. In Schijndel vind je een gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden. En extra uniek: op diverse terrassen geniet je van een bijzonder uitzicht op de Glazen Boerderij. Op onze website hebben we voor iedere winkel en iedere horecagelegenheid een detailpagina met meer informatie over de openingstijden, locatie en contactgegevens van de onderneming gemaakt. Zo ben jij in een oogopslag up to date. En wil je jouw favoriete gerechten of producten liever thuis laten bezorgen? Ook dat kan. Diverse winkels en horecagelegenheden bieden een thuisbezorgservice aan.

Schijndelse winkels in en rondom de Glazen Boerderij
Schijndelse horeca in en rondom de Glazen Boerderij

Voldoende parkeerplaats vlakbij De Glazen Boerderij Schijndel

Schijndel behoort tot de gemeente Meierijstad en ligt in de omgeving van Sint-Oedenrode, Veghel, Boxtel, Uden, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Heeswijk en Berlicum. Ons dorp, en daarmee de Glazen Boerderij, is eenvoudig met auto en/of de fiets bereikbaar. Er is in rondom De Glazen Boerderij Schijndel voldoende parkeerplaats, allemaal gratis en vlakbij de winkels in ons centrum. In het centrum wordt veelal een parkeerschijf voor twee uur gevraagd. Op de detailpagina’s van winkels en de detailpagina’s van horecagelegenheden ontdek je eenvoudig waar je het beste kunt parkeren. Of bekijk alle parkeerplaatsen in en om ons centrum. Je vindt in ons dorp zelfs oplaadpunten voor elektrische fietsen. Dus ga jij er een dagje met de fiets op uit en wil je dat combineren met een bezoek aan de Glazen Boerderij in Schijndel? Dan ben je van harte welkom. En je laad, tijdens jouw bezoek aan ons Schijndelse dorp, gemakkelijk jouw elektrische fiets op. Uiteraard is ons dorp ook met openbaar vervoer goed bereikbaar met bussen vanaf Veghel (Meierisjtad), Eindhoven of Den Bosch.

Over InSchijndel

www.InSchijndel.nl is dé plek waar je alle praktische informatie over toeristische en recreatieve activiteiten in Schijndel vindt. We hebben informatie verzameld over alle horecagelegenheden en winkels in ons centrum. Zodat jij gemakkelijk op de hoogte bent van het laatste nieuws. InSchijndel wordt ondersteund door de lokale horecaondernemers, winkeliers en toerisme & recreatie. Samen heten we je van harte welkom in ons dorp. Tot snel!

InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
Hallo InSchijndel

Ben jij ondernemer in Schijndel en wil je een evenement toevoegen? Of heb je een vraag over inSchijndel? Neem contact met ons op.

Neem contact op
InSchijndel
InSchijndel

De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel, de Molenstraat en omstreken. De bon is verkrijgbaar in de coupures van € 5,00, € 7,50, € 10,00 en € 25,00.

Meer informatie
In-schijndel